Vodoinstalateri BalVan-bb jamče Vam kvalitetu naših usluga, te dajemo garanciju na sve radove vodoinstalacija. Široki asortiman našeg alata kao što su marke Ridgid, Makita, Bosch, Hilti, Metabo, Rothenberger, Rems nam daje sigurnost u radu i garanciju u kvalitetu.

U kratko Vršimo usluge svih vrsta vodoinstalacijskih radova.

 

VODOINSTALATERSKE USLUGE KOJE NUDIMO:

Vodoinstalaterski radovi:

– razni popravci,
– izrada odovdnih i dovodnih instalacija,
– montaža kupaonskih elemenata i opreme,
– sanacija dotrajalih cijevi,
– sitni radovi i popravci,
– izrada vodovodnih instalacija,
– adaptacija kupaonica,
– hitne intervencije na vodovodnim instalacijama,
– ispiranje instalacije odvoda,
– odštopavanje vertikala i podnog razvoda instalacije,
– izmjena armatura i sanitarija,
– HITNE INTERVENCIJE 0-24h,
– ISPITIVANJE INSTALACIJE POD TLAKOM,
– ODŠTOPAVANJE ODVODA,
– SNIMANJE ODVODNIH CIJEVI,
– izmjena ventila i trošila,
– nadogradnja instalacije,
– instalacija vodovodne mreže,
– instalacija kanalizacijske mreže,
– izmjena brtvila na slavini.

 

Nabava, montaža i popravak:

– pipa,
– sifona,
– ventila,
– sudopera,
– wc školjki,
– umivaonika,
– kadi i tuš kabina,
– svih vrsta vodokotlića.

 

Instalacija vodovoda

Naši vodoinstalateri vrlo povoljno i profesionalno ugrađuju instalaciju dovoda i odvoda u Vašim kupaonicama i svim većim i manjim objektima. Radove izvodimo sa svim materijalima koji se nalaze na tržištu, od pocinčanih cijevi i fitinga, bakrenih pa sve do trenutno najpopularnijih plastičnih instalacija (p.p.r.), kao što su Vargon, Vargoterm, Geberit, Akvaterm, Wavin. Na Vaš poziv doći će naš vodoinstalater i dati Vam stručan savjet, te ponudu radova.

 

Montaža sanitarije

Uz pomoć našeg tima vodoinstalatera ostvarite kupaonicu Vaših snova. Mi montiramo sanitariju kvalitetno i pedantno u Vašim kupaonicama i u kuhinjama, te nudimo dostavu našim kombijem. Montiramo wc školjke sa vodokotlićem, kade, tuš kade, umivaonike, bojlere, pisoare, bide, kuhinje.
Sanitariju kao što je Hatria, Inker, Dolomit, Laufen, Vitra montiramo često i tu imamo potrebno iskustvo.
Posebno bi naglasili da slavine marke Grohe, Schmidler, Unitas, Raf, Armal, tuš kabine i kade Kolpa San, Kolpa, Arblu, Roltechnik, Akvaestil, vodokotliće i ugradbene vodokotliće marke Geberit, Viega, Liv, Grohe možete naručiti preko nas i tako ostvariti dodatni popust.

 

Sanacija i izmjena ventila

Ukoliko su ventili u Vašim stanovima ili kućama vrlo loši, pa kapaju ili su puni nakupine kamenca, to se najčešće događa zbog nekvalitetne vode, nedovoljno zaštićenog ventila ili naprosto zbog dotrajalosti ventila. Na Vaš poziv naši vodoinstalateri će doći i sanirati ili po potrebi zamjeniti ventil kako ne bi došlo do veće štete kao što je poplava u Vašem stanu, kući ili objektu. Izuzetno je bitno da se na instalaciju cijevi ili radijatora montira kvalitetan ventil ili termostat proizvođača poput Kovina, Danfoss.
Montiraju izuzetno kvalitetne kutne ventile, te kuglaste ventile od nehrđajučeg čelika (INOX). Ako ste primjetili ili sumnjate da Vam je u instalaciji preveliki pritisak vode (veći od preporučena 4 bara), pozovite nas i doći će naš vodoinstalater, montirati regulacijski ventil u šahtu ili gdje to bude situacija dozvoljavala, te na taj način ćete izbjeći veću štetu.

Ugradnja vodomjera Rijeka

Sanacija ugradbenih vodokotlića

U vašoj kupaoni imate ugradbeni vodokotlić recimo marke Liv, Geberit ili Viega koji vam nakon nekog vremena počinje stvarati problem kao što je neprekidno curenje u školjku ili tipkalo ne radi više kao prije te samim time ne možete više pustiti vodu..Najčešći uzrok tome je kamenac koji se nakon nekog vremena nakupi na unutarnje dijelove vodokotilića. Vodoinstalateri BalVan-bb nude Vam uslugu servisa ugradbenih vodokotlića i montažu istih.

 

Održavanje zgrada, hotela i drugih objekata

Vašem objektu je potreban netko tko će se brinuti o instalacijama, prozračnosti, klimi i grijanju. Vodoinstalateri BalVan-bb sa svojim iskusnim majstorima garantiraju besprijekorno funkcioniranje Vašeg objekta u svim njegovim prostorijama tokom cijele godine. Odlučite li se da Vam upravo mi održavamo objekat, stajat ćemo Vam na raspolaganju 0-24h, te na svaki Vaš poziv odmah doći sanirati kvar, te dati savjet u vezi sanacije ili zamjene ventila, slavina, sifona ili uređaja.
POSEBNA NAPOMENA: Svi objekti koje održavaju Vodoinstalateri BalVan-bb imaju popust na sva odštopavanja unutar objekta 30%.

 

Održavanje stambenih zgrada i hitne intervencije 0-24

Vaš Balvan-bb  091/724-4301